Vsti emulatorx3 is not recognised.

3 posts / 0 new
Last post
janamdo's picture
janamdo
Offline
Last seen 5 hours 17 min ago

Vsti emulatorx3 is not recognised.

I try to add this Vsti (32 bit version ) to Synfire and later on also the 64 bit, but the 32 bit Vsti emulator x is not recognised by the the pluginn scanner ?

Enclosed a screenshot of Mulab where this Vsti is normal working ..as you can see it is good organized there in MUlab
: a Vst plugin manger screen and a  scan log screen..perhaps a idea for Synfire?

Further the 32 bit and 64 bit audioengine version in Synfire : it seems to be impossible to bypass the 64 bit audio engine with the options..whatever i do with the options..the 64 audioengine is started together with the 32 bit audio engine.

Another point is the midi keyboard for 64 bit ..32 bit is working with the nanaokey2 ( KORG), but i can't get the 64 bit version working.

I think it is better than to make a 32 bit and 64 bit version of Synfire ? , because there is lot not working(for me) ( VSti, audio engines 32/64 bit interfering and the midi 64 bit input ) .

Attachments: 
tomotello's picture
tomotello
Offline
Last seen 3 years 5 months ago

I had the same problem with Emulator X3 when trying to use it in Midi Maestro.  I've used than instead the X3 standalone version and connected through virtual midi loopback (loopbe) . Might be this is also a solution for your case here.

Thomas

 

janamdo's picture
janamdo
Offline
Last seen 5 hours 17 min ago

Thanks for the idea


I am not sure if there is issue with timing, using a midi loopback driver instead of the internal routing in Synfire


Also using a rack loaded with a Vsti in Synfire has his advantages.  

Log in or register to post comments

Scholarly Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.